Щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на обліку громадян – Виноградівська міська рада Закарпатської області

Щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на обліку громадян

Виноградівська міська рада нагадує, що відповідно до п. 25 «Правил обліку громадян, що потребують поліпшення житлових умов та надання їм жилих приміщень» та п.7 Порядку квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов на території Виноградівської міської територіальної громади, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 30.11.2021 року № 313, з 01 жовтня по 31 грудня поточного року проводиться щорічна перереєстрація громадян, які перебувають на обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов на території Виноградівської міської територіальної громади.

 

У зв’язку з цим особи, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Виноградівської міської ради, повинні до 31.12.2023 року з’явитися до відділу житлово-комунального господарства та благоустрою міської ради (м. Виноградів, площа Миру, 3 ІІ поверх, каб.209) для уточнення облікових даних. При собі необхідно мати паспорти громадян України та ідентифікаційні номери всіх членів сім’ї, які перебувають на обліку. У разі змін у облікових даних – також документ, що підтверджує відповідні зміни.

 

Повідомляємо, що відповідно до п. 6.4. Порядку квартирного обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов на території Виноградівської міської територіальної громади, громадяни, які протягом двох років не здійснили перереєстрацію, знімаються з квартирної черги.

 

Виноградівська міська рада