До уваги молоді громади! – Виноградівська міська рада Закарпатської області

До уваги молоді громади!

Запрошуємо молодь, яка проживає у Виноградівській територіальній громаді, до участі у навчальному курсі «Школа молодіжних рад» та до участі у роботі Молодіжної ради при Виноградівській міській раді.

Що таке «Школа молодіжної ради»?

  • Це цікаві тренінгові курси, під час яких ти дізнаєшся про те, як можна впливати на процеси прийняття рішень у твоїй громаді, не будучи депутатом.
  • Це можливість отримати практичні волонтерські та організаційні навички .
  • Це нові цікаві знайомства та зустрічі.

Що таке Молодіжна рада і чому це має бути цікаво?

Молодіжна рада – це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування з представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на рівні громади; це інструмент місцевої/локальної демократії, який дає можливість почути молодих людей у громаді та врахувати їхні інтереси під формування та прийняття рішень на локальному рівні.

Що для цього потрібно:

Мешкати Виноградівській громаді.

Бути громадянином/кою України у віці від 14 до 35 років.

Мати бажання розвивати себе та свою громаду.

Заповнити анкету за посиланням до 20 березня 2024 року:

https://docs.google.com/…/1C7HR1SryUuBNsyvpJnxH…/edit…

“Школа молодіжних рад” проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» в рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

HOVERLA / проєкт USAID в Україні

БФ Центр громадських ініціатив